La Bonita

Parykker og hårdeler

Opplever du hårtap og søker kvalitetsparykker eller hårdeler? Hos La Bonita på Strømmen, med tilgjengelighet i Lillestrøm, Oslo, Akershus og omegn, tilbyr vi skreddersydde løsninger for alle som opplever hårtap grunnet alopecia, trikotillomani, kjønnsskifte, eller kreftbehandling.

Ekspertise i hårdeler og parykker for alle typer hårtap

Parykker og hårdeler

Personlig tilpasning og support

Vi forstår kompleksiteten ved hårtap og tilbyr en personlig og sensitiv tilnærming. I vårt private og komfortable rom får du prøve, tilpasset, klippet og stylet parykker og hårdeler etter dine ønsker og behov.

Vår prioritet er din komfort og tilfredshet.

Navigering i NAV refusjoner og medisinsk support

Vi vet hvor vanskelig det kan være å finne frem i et hav av informasjon. Som din partner gjennom hele prosessen, hjelper vi deg ikke bare med å finne den perfekte parykken eller hårdelen, men også med NAV-refusjoner og vi kan sette deg i kontakt med hudlege for å få rekvisisjon.

Bor du  i Strømmen, Lillestrøm, Akershus, Oslo og omegn kan du stole på vår ekspertise og støtte. Vi er her for deg.

Spesialisert støtte under kreftbehandling

Forberedelser før håravfall

Kreftbehandling kan føre til hårtap. Kontakt oss tidlig i behandlingsforløpet for å finne en parykk som best matcher ditt naturlige hår, noe som kan gjøre overgangen enklere og mer naturlig.

Veiledning gjennom håravfall og gjenvekst

Vi anbefaler å barbere bort håret for å ta kontroll over hårtapet under cellegift. Etter behandling kan håret som vokser ut være av endret struktur og farge. Våre spesialister veileder deg gjennom hele prosessen, fra hårtap til gjenvekst av nytt hår.

Viktig informasjon om hår- og bryns farging

Etter cellegiftbehandling er det viktig å unngå kjemikalier. Vi tilbyr veiledning og utfører en fargetest for å sikre at behandlingen er trygg før du fortsetter med farging av hår og bryn.

Kontakt oss for personlig veiledning

Hvis du opplever hårtap og trenger en parykk eller hårdel i Strømmen, Lillestrøm, Akershus, Oslo og omegn, er La Bonita her for å hjelpe deg. Vår dedikasjon til din skjønnhet og velvære er ubetinget. 

Kontakt oss i dag for å diskutere dine behov og hvordan vi kan støtte deg gjennom din reise.

Din destinasjon for velvære​​

Book din behandling hos oss i dag! Hos La Bonita kan vi stolt tilby omfattende og varierte tjenester innen skjønnhetspleie, der høy kvalitet og komfort legger fundamentet for opplevelsen. Legg din neste hårklipp eller velværebehandling til La Bonita – der skjønnhet møter omsorg.

Våre behandlere

Siri Yvonne

Frisør

Marimette

Frisør

Vi tilbyr en rekke tjenester og behandlinger

Ta vare på deg selv

Frisør

Våre flinke frisører oppdaterer seg kontinuerlig innenfor de nyeste trendene og teknikkene innen frisørfaget. 

Hudpleie

Enten du ønsker å bekjempe tegn på aldring, redusere hudirritasjoner, eller generelt forbedre hudens tilstand, har vi behandlingen for deg.

Hårdeler for menn/HFM

Håret fungerer som en forlengelse av din identitet. Derfor er vi stolte av å tilby et stort utvalg hårdeler.

Extensions og hårdeler

Våre erfarne stylister vil veilede deg gjennom hele prosessen – fra valg av hårtype, til farge og påføringsmetode.

Fotbehandlinger

I en travel hverdag er det lett å overse viktigheten av fotterapi og fotpleie, men hos oss forstår vi viktigheten av å ta vare på føttene.

Negledesign

Negledesign er mer enn bare en estetisk behandling; det er en kunstform som reflekterer personlig stil og de nyeste trendene.

Medisinsk injeksjon

Denne behandlingsformen har revolusjonert feltet for estetisk medisin, og gir deg muligheten til å oppnå dine skjønnhetsmål.

Parykker og hårdeler

Vi forstår kompleksiteten ved hårtap og tilbyr en personlig og sensitiv tilnærming, i vårt private og komfortable rom.