La Bonita

Topp hudpleie for alle hudtyper

Velvære

Oppnå strålende hud gjennom vår ekspertise.

Gi huden din den oppmerksomheten og pleien den fortjener. Hos oss har vi kunnskapen om hudens helse og velvære som skal til for å ta vare på din hud. Enten du ønsker å bekjempe tegn på aldring, redusere hudirritasjoner, eller generelt forbedre hudens tilstand, har vi behandlingen som passer for deg.

Moderne behandlinger og produkter tilpasset alle

Ved å anvende de nyeste metodene innen hudpleie, kombinert med en rekke kvalitetsprodukter, garanterer vi at hver behandling blir skreddersydd for å møte dine unike behov. Våre behandlere har de nødvendige ferdighetene og utstyret som skal til for å pleie og revitalisere din hud.

Vi ønsker velkommen alle som søker ekspertise innen hudpleie. Enten du er kvinne, mann eller ungdom, er vårt mål å gi deg en hud som ikke bare ser sunn og vakker ut, men som også føles fornyet og full av liv.

Hudpleie for din skjønnhet og velvære

En sunn utstråling starter med en velfungerende og frisk hud. Som kroppens største organ, spiller huden en vesentlig rolle ikke bare som vår fasade utad, men også som en beskytter mot ytre påvirkninger. Derfor er det viktig å gi huden ekstra omsorg og oppmerksomhet, og med riktig pleie og produkter som støtter hudens naturlige funksjoner, kan vi sikre at din hud forblir sunn, sterk og vakker.

La oss hjelpe deg med å oppnå en frisk og glødende hud som føles like bra som den ser ut! Ta det første steget mot en vakker og strålende hud ved å bestille din neste behandling hos oss, og oppdag forskjellen ekspertise kan gjøre for din hud.

Din destinasjon for velvære

Book din behandling hos oss i dag! Hos La Bonita kan vi stolt tilby omfattende og varierte tjenester innen skjønnhetspleie, der høy kvalitet og komfort legger fundamentet for opplevelsen. Legg din neste hårklipp eller velværebehandling til La Bonita – der skjønnhet møter omsorg.

Våre behandlere

Eline

Hudpleier

Vi tilbyr en rekke tjenester og behandlinger

Ta vare på deg selv

Frisør

Våre flinke frisører oppdaterer seg kontinuerlig innenfor de nyeste trendene og teknikkene innen frisørfaget. 

Hudpleie

Enten du ønsker å bekjempe tegn på aldring, redusere hudirritasjoner, eller generelt forbedre hudens tilstand, har vi behandlingen for deg.

Hårdeler for menn/HFM

Håret fungerer som en forlengelse av din identitet. Derfor er vi stolte av å tilby et stort utvalg hårdeler.

Extensions og hårdeler

Våre erfarne stylister vil veilede deg gjennom hele prosessen – fra valg av hårtype, til farge og påføringsmetode.

Fotbehandlinger

I en travel hverdag er det lett å overse viktigheten av fotterapi og fotpleie, men hos oss forstår vi viktigheten av å ta vare på føttene.

Negledesign

Negledesign er mer enn bare en estetisk behandling; det er en kunstform som reflekterer personlig stil og de nyeste trendene.

Medisinsk injeksjon

Denne behandlingsformen har revolusjonert feltet for estetisk medisin, og gir deg muligheten til å oppnå dine skjønnhetsmål.

Parykker og hårdeler

Vi forstår kompleksiteten ved hårtap og tilbyr en personlig og sensitiv tilnærming, i vårt private og komfortable rom.