La Bonita

Negledesign

Skjønnhet på fingertuppene

Her hos La Bonita fokuserer vi på skjønnhet og eleganse til fingertuppene! Negledesign er mer enn bare en estetisk behandling; det er en kunstform som reflekterer personlig stil og de nyeste trendene. Fra subtile og naturlige negler til dristige og kunstneriske uttrykk, tilbyr vi en rekke mulige negledesign for individuell skjønnhet.

Våre erfarne negleteknikere er eksperter på negledesign, og holder seg alltid oppdatert på de siste trendene. Enten du foretrekker en subtil eleganse eller et dristig og iøynefallende design, kan vi fikse den perfekte looken for deg. Vi tilbyr et bredt spekter av teknikker og applikasjoner for å forskjønne neglene som varierer i holdbarhet og stil, noe som gir hver person muligheten til å finne noe som passer deres livsstil og estetiske preferanser.

For de som søker ekstra lengde og styrke, tilbyr vi topp moderne akrylnegler. Dette robuste materialet gir ikke dine negler bare en vakker form og lengde, men beskytter også mot daglig slitasje. For en mer fleksibel løsning som kombinerer holdbarheten til gel med enkelheten av neglelakk, kan vi anbefale gelish. Gelish påføres som en lakk, men herdes under UV-lys for å gi en glansfull finish som varer i opptil tre uker. Dette er den perfekte løsningen for de som ønsker langvarig skjønnhet uten kompromisser.

Profesjonelt negledesign med fokus på kvalitet

Kvalitet står i sentrum av alt vi gjør, og vårt mål er å sikre at hver kunde forlater salongen med et negledesign de er fornøyd med, samt en følelse av fornyelse og velvære. Enten det er til en spesiell anledning eller for daglig luksus, ønsker vi å gi deg det negledesignet du ønsker .

Å velge profesjonelle negledesignere sikrer ikke bare at du får et vakkert resultat, men også at prosessen er trygg og hygienisk. Vi bruker kvalitetsprodukter og følger strenge regler og sanitære prosedyrer, både for å beskytte helsen til dine naturlige negler, og for din generelle velvære.

Invester i dine negler

Å investere i negledesign kan løfte ditt humør, fremheve et antrekk, og fungere som en form for personlig pleie. Enten du foretrekker en mer nedtonet, klassisk look eller ønsker å eksperimentere med farger og mønstre, kan våre dyktige negledesignere tilpasse behandlingen for at dine negler skal reflektere din personlige stil og preferanser.

Book din neste neglebehandling hos oss, og la din estetikk bli ivaretatt helt ut til fingerspissene. Hos Kate Tyler Nails er vi forpliktet til din skjønnhet og velvære.

Din destinasjon for velvære​

Book din behandling hos oss i dag! Hos La Bonita kan vi stolt tilby omfattende og varierte tjenester innen skjønnhetspleie, der høy kvalitet og komfort legger fundamentet for opplevelsen. Legg din neste hårklipp eller velværebehandling til La Bonita – der skjønnhet møter omsorg.

Våre behandlere

Kate Tyler

Negledesigner

Vi tilbyr en rekke tjenester og behandlinger

Frisør

Våre flinke frisører oppdaterer seg kontinuerlig innenfor de nyeste trendene og teknikkene innen frisørfaget. 

Hudpleie

Enten du ønsker å bekjempe tegn på aldring, redusere hudirritasjoner, eller generelt forbedre hudens tilstand, har vi behandlingen for deg.

Hårdeler for menn/HFM

Håret fungerer som en forlengelse av din identitet. Derfor er vi stolte av å tilby et stort utvalg hårdeler.

Extensions og hårdeler

Våre erfarne stylister vil veilede deg gjennom hele prosessen – fra valg av hårtype, til farge og påføringsmetode.

Fotbehandlinger

I en travel hverdag er det lett å overse viktigheten av fotterapi og fotpleie, men hos oss forstår vi viktigheten av å ta vare på føttene.

Negledesign

Negledesign er mer enn bare en estetisk behandling; det er en kunstform som reflekterer personlig stil og de nyeste trendene.

Medisinsk injeksjon

Denne behandlingsformen har revolusjonert feltet for estetisk medisin, og gir deg muligheten til å oppnå dine skjønnhetsmål.

Parykker og hårdeler

Vi forstår kompleksiteten ved hårtap og tilbyr en personlig og sensitiv tilnærming, i vårt private og komfortable rom.