La Bonita

Hårdeler for menn/HFM

Oppdag en verden av eksklusive hårdeler

HMF

Håret fungerer som en forlengelse av din identitet. Derfor er vi stolte av å tilby et stort utvalg hårdeler, designet for å forsterke din naturlige skjønnhet og gi deg looken du alltid har ønsket. Er du en mann som ser etter en diskret løsning for hårtap? Da har vi den perfekte løsningen for deg.

Hårdeler for menn - konsultasjon og remontering

For menn som opplever hårtap, tilbyr vi skreddersydde alternativer som gjenoppretter både selvfølelse og selvtillit. Gjennom en grundig konsultasjon vil våre eksperter evaluere dine spesifikke behov og tilpasse den ideelle hårdelen for deg. Vi tilbyr også profesjonell remontering og styling av din hårdel. Vår ekspertise gjør oss til en foretrukket behandler for menn som søker kvalitetsløsninger for hårtap.

Våre hårdeler er laget av de fineste materialer, vi vet nemlig at det er viktig for deg med et resultat som føles like godt som det ser ut, og vårt team jobber utrettelig for å oppnå dette for hver eneste kunde.

Få håret du har drømt om

Er du klar for en forvandling? Book en gratis konsultasjon hos oss i dag! Vi i La Bonita hjelper deg å finne den perfekte løsningen for deg. La oss hjelpe deg slik du oppnår det håret du har drømt om – du fortjener å føle deg på ditt aller beste!

Din destinasjon for velvære​​

Book din behandling hos oss i dag! Hos La Bonita kan vi stolt tilby omfattende og varierte tjenester innen skjønnhetspleie, der høy kvalitet og komfort legger fundamentet for opplevelsen. Legg din neste hårklipp eller velværebehandling til La Bonita – der skjønnhet møter omsorg.

Våre behandlere

Siri Yvonne

Frisør

Marimette

Frisør

Vi tilbyr en rekke tjenester og behandlinger

Ta vare på deg selv

Frisør

Våre flinke frisører oppdaterer seg kontinuerlig innenfor de nyeste trendene og teknikkene innen frisørfaget. 

Hudpleie

Enten du ønsker å bekjempe tegn på aldring, redusere hudirritasjoner, eller generelt forbedre hudens tilstand, har vi behandlingen for deg.

Hårdeler for menn/HFM

Håret fungerer som en forlengelse av din identitet. Derfor er vi stolte av å tilby et stort utvalg hårdeler.

Extensions og hårdeler

Våre erfarne stylister vil veilede deg gjennom hele prosessen – fra valg av hårtype, til farge og påføringsmetode.

Fotbehandlinger

I en travel hverdag er det lett å overse viktigheten av fotterapi og fotpleie, men hos oss forstår vi viktigheten av å ta vare på føttene.

Negledesign

Negledesign er mer enn bare en estetisk behandling; det er en kunstform som reflekterer personlig stil og de nyeste trendene.

Medisinsk injeksjon

Denne behandlingsformen har revolusjonert feltet for estetisk medisin, og gir deg muligheten til å oppnå dine skjønnhetsmål.

Parykker og hårdeler

Vi forstår kompleksiteten ved hårtap og tilbyr en personlig og sensitiv tilnærming, i vårt private og komfortable rom.