La Bonita

Extensions og hårdeler

For ekstra lengde, volum og fylde

Forvandle ditt utseende med ekstra lengde, volum og fylde.  For kvinner som drømmer om en luksuriøs forandring, tilbyr vår salong en eksklusiv samling av høykvalitets extensions. Våre erfarne stylister vil veilede deg gjennom hele prosessen – fra valg av hårtype, til farge og påføringsmetode – for å sikre et sømløst og tilfredsstillende resultat. Vårt omfattende utvalg er nøye kurert for å sikre en perfekt harmoni med ditt naturlige hår.

Skreddersydd for deg - et variert utvalg for dine behov

Våre erfarne stylister skaper et personlig utseende som føles autentisk og naturlig, og sikrer at dine extensions ikke bare ser fantastiske ut, men også føles komfortable og holder seg vakre over tid. Enten du ønsker subtil forlengelse eller dramatisk volum, har vi et alternativ som møter dine ønsker. Våre extensions kommer i et bredt spekter av farger, lengder og teksturer, og er laget av de fineste materialer for å sikre topp kvalitet og holdbarhet.

Book din konsultasjon i dag!

Å velge extensions fra vår salong, vil si å investere i ekspertise og topp håndverk. Våre stylister er oppdatert på de siste teknikkene og trendene innen hårforlengelse, og bruker kun de mest skånsomme og effektive metodene for å beskytte ditt naturlige hår. Ta kontakt i dag for en uforpliktende konsultasjon – våre stylister står klare til å møte deg, forstå dine ønsker, og guide deg mot looken du drømmer om.

Din destinasjon for velvære

Book din behandling hos oss i dag! Hos La Bonita kan vi stolt tilby omfattende og varierte tjenester innen skjønnhetspleie, der høy kvalitet og komfort legger fundamentet for opplevelsen. Legg din neste hårklipp eller velværebehandling til La Bonita – der skjønnhet møter omsorg.

Våre behandlere

Trine

Frisør

Carina

Frisør

Madelen

Frisør/Daglig leder

Siri Yvonne

Frisør

Malin

Frisør

Marimette

Frisør

Linda

Frisør

Birgitte

Frisør/Daglig leder

Caroline

Frisør

Eline

Frisør

Vi tilbyr en rekke tjenester og behandlinger

Frisør

Våre flinke frisører oppdaterer seg kontinuerlig innenfor de nyeste trendene og teknikkene innen frisørfaget. 

Hudpleie

Enten du ønsker å bekjempe tegn på aldring, redusere hudirritasjoner, eller generelt forbedre hudens tilstand, har vi behandlingen for deg.

Hårdeler for menn/HFM

Håret fungerer som en forlengelse av din identitet. Derfor er vi stolte av å tilby et stort utvalg hårdeler.

Extensions og hårdeler

Våre erfarne stylister vil veilede deg gjennom hele prosessen – fra valg av hårtype, til farge og påføringsmetode.

Fotbehandlinger

I en travel hverdag er det lett å overse viktigheten av fotterapi og fotpleie, men hos oss forstår vi viktigheten av å ta vare på føttene.

Negledesign

Negledesign er mer enn bare en estetisk behandling; det er en kunstform som reflekterer personlig stil og de nyeste trendene.

Medisinsk injeksjon

Denne behandlingsformen har revolusjonert feltet for estetisk medisin, og gir deg muligheten til å oppnå dine skjønnhetsmål.

Parykker og hårdeler

Vi forstår kompleksiteten ved hårtap og tilbyr en personlig og sensitiv tilnærming, i vårt private og komfortable rom.