La Bonita

Velkommen til La Bonita - Ditt hår og velværesenter på Strømmen

Frisør og velvære

Velkommen til La Bonita, der skjønnhet og velvære står i sentrum av alt vi gjør. Vår eksklusive salong kan tilby en omfattende rekke med skjønnhetsbehandlinger, og vårt team består av dyktige og kreative profesjonelle behandlere, som alltid er klare for å møte nye utfordringer med givende entusiasme. Med en varm og innbydende atmosfære, sikrer vi at hvert besøk hos oss er en unik og komfortabel opplevelse.

Din tilfredshet og trivsel er vår prioritet. Vi gjør alltid det lille ekstra for å imøtekomme kundens forventninger, i tillegg til å tilby personlige, tilpassede tjenester som virkelig gjør en forskjell for deg og din velvære. Vi streber etter å levere kvalitetstjenester og enestående kundeservice, med mål om at hver kunde skal føle seg verdsatt og godt ivaretatt.

Vi er stolte av å kunne benytte oss av de nyeste og mest effektive produktene og behandlingsteknikkene tilgjengelig i bransjen. Dette er din garanti for at du mottar best mulig pleie, samt oppnår ønsket resultat.

Bli kjent med La Bonita på Strømmen, hvor skjønnhet og personlig pleie går hånd i hånd, og kundetilfredshet står i hjertet av alt vi gjør. 

Ta kontakt for en hyggelig samtale og en personlig konsultasjon.

Bestill time

Book din behandling hos oss i dag! Hos La Bonita kan vi stolt tilby omfattende og varierte tjenester innen skjønnhetspleie, der høy kvalitet og komfort legger fundamentet for opplevelsen. Legg din neste hårklipp eller velværebehandling til La Bonita – der skjønnhet møter omsorg.

Våre behandlere

Trine

Frisør

Carina

Frisør

Madelen

Frisør/Daglig leder

Siri Yvonne

Frisør

Malin

Frisør

Birgitte

Frisør

Caroline R

Frisør

Eline

Frisør

Percy

Frisør lærling

Marimette

Frisør

Linda

Behandler

Eline

Hudpleier