La Bonita

Frisør

Et bredt spekter av hårbehandling under ett tak

Velkommen til La Bonita, hvor styling og velvære møter ekspertise. I vår salong på Strømmen tilbyr vi en rekke hårbehandlinger for å dekke alle dine behov. Våre flinke frisører oppdaterer seg kontinuerlig innenfor de nyeste trendene og teknikkene innen frisørfaget, og er lidenskapelig opptatt av å skape nydelige resultater som reflekterer din personlige stil.

Møt våre frisører – eksperter på alle typer hår

Hos La Bonita har vi et mangfoldig team med frisører, alle med hver sine unike styrker og fagfelt. Dette gjør at uansett hva dine ønsker måtte være innen hårbehandling, som for eksempel herreklipp, dameklipp, farging eller striping, finnes det alltid en frisør hos oss som kan hjelpe deg. Vi er stolte over å kunne tilby varierte løsninger for alle hårtyper og behov.

Fra klassisk til trendy - få det håret du vil ha hos La Bonita

Enten du søker en tradisjonell hårklipp eller ønsker å prøve en ny og spennende look, har våre frisører ferdighetene og utstyret til å hjelpe deg. Hos oss bruker vi kun kvalitetsprodukter, for å sikre at håret både ser og føles fantastisk ut. Vårt mål er ikke bare å gi deg en fin frisyre, men en behagelig opplevelse som forbedrer din selvfølelse. Ikke vent med å få det håret du har drømt om!

Dameklipp

Hos oss får du det du måtte ønske deg innen damefrisyrer! Vår dameklipp er nemlig mer enn bare en klipp; det er en forvandling, skreddersydd for hver enkelt kvinne. Enten du ønsker en klassisk bob, langt bølgete hår, eller er ute etter en helt ny og moderne frisyre, er våre frisører klare til å realisere dine drømmer. Vi bruker kun de beste produktene for å sikre at håret ditt både ser fantastisk ut, blir tatt vare på og føles sunt.

Herreklipp

Få en skreddersydd moderne eller tidløs look! Enten du ønsker en klassisk klipp, en trendy fade eller noe helt unikt, tar vi hensyn til din hårtype, ansiktsform og personlige preferanser, for å gi deg den perfekte herreklippen. Vi bruker moderne teknikker og utstyr, samt hårprodukter spesielt utvalgt for menn, for å sørge for at håret ditt ikke bare ser bra ut, men også føles friskt og velpleid.

Farge

Hos La Bonita gjør vi din ønskede hårfarge om til virkelighet, med vår ekspertise og eksklusive produkter. Uansett om du søker en dristig, ny look eller en subtil, naturlig fargepalett, har våre talentfulle stylister den  kunnskapen og ferdighetene som skal til for å skape den perfekte nyansen som komplementerer din unike stil og personlighet. Med to dedikerte fargeeksperter og -konsulenter i teamet vårt, sørger vi for en kontinuerlig utvikling av vår fargekunnskap, og garanterer at hver fargebehandling ikke bare møter, men overgår dine forventninger.

Striper

Våre frisører er eksperter på å lage flotte og naturlige striper i håret, og tilbyr en rekke behandlinger tilpasset dine personlige ønsker. Vi skaper dybder og dimensjoner som beriker ditt hår og skaper et nydelig spill som komplimenterer din skjønnhet. Med ekte lidenskap for detaljer og en dyp forståelse av hvordan forskjellige nyanser kan fremheve din personlighet og utseende, lover vi deg en flerdimensjonal look, like unik som du er. La våre frisører gi håret ditt den ultimate makeoveren.

Din destinasjon for velvære

Book din behandling hos oss i dag! Hos La Bonita kan vi stolt tilby omfattende og varierte tjenester innen skjønnhetspleie, der høy kvalitet og komfort legger fundamentet for opplevelsen. Legg din neste hårklipp eller velværebehandling til La Bonita – der skjønnhet møter omsorg.

Våre behandlere

Trine

Frisør

Carina

Frisør

Madelen

Frisør/Daglig leder

Siri Yvonne

Frisør

Malin

Frisør

Marimette

Frisør

Linda

Frisør

Birgitte

Frisør/Daglig leder

Caroline

Frisør

Eline

Frisør

Vi tilbyr en rekke tjenester og behandlinger

Frisør

Våre flinke frisører oppdaterer seg kontinuerlig innenfor de nyeste trendene og teknikkene innen frisørfaget. 

Hudpleie

Enten du ønsker å bekjempe tegn på aldring, redusere hudirritasjoner, eller generelt forbedre hudens tilstand, har vi behandlingen for deg.

Hårdeler for menn/HFM

Håret fungerer som en forlengelse av din identitet. Derfor er vi stolte av å tilby et stort utvalg hårdeler.

Extensions og hårdeler

Våre erfarne stylister vil veilede deg gjennom hele prosessen – fra valg av hårtype, til farge og påføringsmetode.

Fotbehandlinger

I en travel hverdag er det lett å overse viktigheten av fotterapi og fotpleie, men hos oss forstår vi viktigheten av å ta vare på føttene.

Negledesign

Negledesign er mer enn bare en estetisk behandling; det er en kunstform som reflekterer personlig stil og de nyeste trendene.

Medisinsk injeksjon

Denne behandlingsformen har revolusjonert feltet for estetisk medisin, og gir deg muligheten til å oppnå dine skjønnhetsmål.

Parykker og hårdeler

Vi forstår kompleksiteten ved hårtap og tilbyr en personlig og sensitiv tilnærming, i vårt private og komfortable rom.