La Bonita

Fotpleie

Premium fotbehandling - trå inn i en verden av velvære og komfort

Hos oss er hver fotbehandling et skritt mot fornyet komfort og velvære. I en travel hverdag er det lett å glemme å ta tilstrekkelig vare på føttene. Men dine føtter, som deg, fortjener kun den aller beste omsorg. Føttene våre er tross alt det vi står på gjennom tykt og tynt. Derfor er det vesentlig å vedlikeholde føttenes helse og tilstand, og dette kan du trygt gjøre hos våre hudpleiere.

Plei føttene hos La Bonita

Opplev en luksuriøs og nærende fotbehandling designet med ditt velvære i fokus. Dine føtter fortjener en spesiell oppmerksomhet, og vår pleiende fotbehandling med skrubb og maske gir dem nettopp det – en revitaliserende boost. Denne behandlingen er skreddersydd for å fornye og gjenopplive med fokus på komfort, og etterlater føttene dine friske og sunne.

Fra det øyeblikket du setter foten i vår klinikk, vil du bli tatt hånd om av våre erfarne pleiere, som kun bruker de beste produktene for å sikre at dine føtter blir behandlet med største omsorg. Mens masken virker, kan du slappe helt av og nyte følelsen av komfort. Du kan ta det helt med ro, mens vi sikrer at føttene dine forlater vår klinikk fornyet og gjenopplivet. 

Vår omfattende fotpleiebehandling starter med et varmt og avslappende fotbad, som myker opp huden og forbereder føttene for videre pleie. Vi tar oss av hard hud, og gir dine føtter den omsorgen de trenger for å gjenopprette mykheten. Neglene klippes nøye, neglebåndene renses forsiktig, og eventuelle problemområder behandles spesifikt for å sikre total komfort. Behandlingen avsluttes med påføring av en næringsrik krem, som etterlater føttene dine ikke bare myke og velpleide, men også dypt hydrerte. Hos oss gir vi føttene dine den pleien de fortjener.

Vi fører en rekke tjenester innen fotbehandling og pleie, inkludert:

  • Fotbehandling med skrubb og maske
  • Fotpleie
  • Fjerning av  gellack 
  • Fotpleie med gallack
  • Fotpleie med lakk
  •  

Dine føtters tilstand - din velvære

Gi dine føtter den oppmerksomheten de fortjener med våre eksklusive fotbehandlinger. Book din time i dag og ta det første skrittet mot friskere, mer velpleide føtter. Opplev forskjellen profesjonell fotpleie kan gjøre for din daglige komfort og velvære.

Din destinasjon for velvære​

Book din behandling hos oss i dag! Hos La Bonita kan vi stolt tilby omfattende og varierte tjenester innen skjønnhetspleie, der høy kvalitet og komfort legger fundamentet for opplevelsen. Legg din neste hårklipp eller velværebehandling til La Bonita – der skjønnhet møter omsorg.

Våre behandlere

Eline

Hudpleier

Vi tilbyr en rekke tjenester og behandlinger

Frisør

Våre flinke frisører oppdaterer seg kontinuerlig innenfor de nyeste trendene og teknikkene innen frisørfaget. 

Hudpleie

Enten du ønsker å bekjempe tegn på aldring, redusere hudirritasjoner, eller generelt forbedre hudens tilstand, har vi behandlingen for deg.

Hårdeler for menn/HFM

Håret fungerer som en forlengelse av din identitet. Derfor er vi stolte av å tilby et stort utvalg hårdeler.

Extensions og hårdeler

Våre erfarne stylister vil veilede deg gjennom hele prosessen – fra valg av hårtype, til farge og påføringsmetode.

Fotbehandlinger

I en travel hverdag er det lett å overse viktigheten av fotterapi og fotpleie, men hos oss forstår vi viktigheten av å ta vare på føttene.

Negledesign

Negledesign er mer enn bare en estetisk behandling; det er en kunstform som reflekterer personlig stil og de nyeste trendene.

Medisinsk injeksjon

Denne behandlingsformen har revolusjonert feltet for estetisk medisin, og gir deg muligheten til å oppnå dine skjønnhetsmål.

Parykker og hårdeler

Vi forstår kompleksiteten ved hårtap og tilbyr en personlig og sensitiv tilnærming, i vårt private og komfortable rom.