La Bonita

Autorisert fotterapeut

Profesjonelll fotterapaut med en rekke kompetanseområder

Autorisert fotterapeut

Hos oss får du eksepsjonell fotterapi fra profesjonelt helsepersonell med spesialkompetanse. Vår flinke fotterapeut er utstyrt med omfattende kunnskap og avansert kompetanse innen en rekke områder, og tilbyr en bred portefølje av skreddersydde tjenester, designet for dine føtters helse og velvære.

Behandling av negler

Vår fotterapeut er ekspert på å behandle både nedgrodde og inngrodde negler, og tilbyr neglekorrigering som et effektivt og mindre inngripende alternativ til kirurgi. Vi benytter avanserte teknikker som Ortonyxi, inkludert korrigering med spange, podofix, og lignende metoder for å rette opp neglen og forbedre fotens helse og komfort. I tillegg tilbyr vi påsetting av kunstige negler for de som har mistet eller ødelagt en negl.

Diabeteskompetanse og kreftomsorg

Med spesialisert diabeteskompetanse, tar vår terapeut grundige risikovurderinger for å identifisere pasienters sår-risiko. Dette inkluderer testing av pulsen og følelsessansen i føttene for å sikre forebyggende omsorg. Med denne unike kompetansen, utfører hun også neglerekonstruksjon for pasienter som lider av sår eller ulcus under neglen. Dette er en større og mer omfattende prosess som krever tett oppfølging og samarbeid med annet helsepersonell, noe som sikrer best mulig omsorg og forebygging av ytterligere komplikasjoner.

Vi anerkjenner utfordringene som kan oppstå etter kreftbehandling, deriblant kroniske smertetilstander eller nummenhet i føttene, i tillegg til at en del får negleforandringer. Fotterapi vil kunne spille en sentral rolle i forebygging og behandling av negleproblematikk forårsaket av cellegift, som blant annet kan skade nervetrådene.

Tilpassede løsninger for diverse fotproblemer

Vår terapauts ekspertise omhandler en rekke behandlinger av ulike fotproblemer, deriblant hyperkeratose hos diabetikere og revmatikere. Fotterapeuten beskjærer også her, og ser på fot, trykk og feilbelastninger for å finne årsaken til problematikken. 

Hun behandler også sopp i hud og negler, ved å slipe ned fortykkede negler og hudområder. For behandling av hudsprekker eller fissurer på foten, tilbyr hun flere effektive metoder, inkludert avansert bruk av fissura-fres og skalpell. For disse tilstandene tilbyr hun i tillegg veiledning og rådgivning i nært samarbeid med lege, for å sikre deg en optimal behandling.

Ved behandling av liktorner og hard hud, vil fotterapeuten effektivt beskjære callositeter og fortykket hard hud, eller tilpasse ortoser i silikon eller spesialtilpassede såler. Dette bidrar til å redusere trykkbelastningen og forbedrer komforten. For å møte dine individuelle behov, lager vi skreddersydde silikon- og filtavlastninger for å lindre smerte og trykkpunkter, enten det er på grunn av en vond torn eller gnagsår.

Avansert behandling for fotvorter, hudsprekker og andre hudtilstander

For fotvorter tilbyr terapauten ulike behandlingsmetoder, det kan være snakk om zapper, frysing eller verrutop-behandling. Pasienter som lider av hudtilstander som psoriasis og eksem, tilbys målrettet behandling, råd og veiledning. Når det kommer til revmatisme vil også fotterapi kunne spille en viktig rolle, og vår fotterapeut samarbeider tett med leger og hudleger for å tilby den mest effektive behandlingen. Mange får deformiteter i foten, noe som igjen fører til callositeter/hard hud. Avlastning og tradisjonell fotterapi hos en terapeut blir derfor en viktig behandling for denne målgruppen.

Gi føttene dine den omsorgen de fortjener

Problemer med føttene kan være et irritasjonsmoment i hverdagen. Hos La Bonita forstå vi betydningen sunne og friske føtter har for god livskvalitet. Fotterapi er ikke bare fotpleie; det er en vitenskapelig tilnærming til behandling og forebygging for fotrelaterte problemer som påvirker din mobilitet og daglige komfort. Våre føtter bærer oss gjennom livet, og det er derfor essensielt å gi dem den omsorgen og pleien de fortjener.

Fotterapi

Vår mest omfattende fotterapi starter med et avslappende fotbad, etterfulgt av fjerning av hard hud samt behandling av eventuelle torner og vorter. Tykke negler blir forsiktig slipt ned, mens neglene renses og klippes. Eventuelle inngrodde negler vil også behandles. Behandlingen avsluttes med påføring av en nærende krem og en lett fotmassasje for optimal velvære. Videre utforsker vi årsakene bak eventuelle fot-smerter du måtte ha for å kunne tilby målrettet lindring. Hele denne behandlingen tar 60 minutter, men vi har også et alternativ som varer 30 minutter dersom det skulle være ønskelig.

Våre tjenester

Vi tilbyr vi et bredt spekter av tjenester, inkludert:

  • Fotterapi
  • Filtavlastning
  • Vortebehandling
  • Spange
  • Spange pluss
  • Negleprotetikk
  • Silikonavlastning
  • Tornebehandling

Invester i dine føtter for bedre velvære

Ikke la fotproblemer holde deg tilbake fra å leve det livet du ønsker. Med fotterapi hos oss, tar du et steg mot bedre helse og velvære. Bestill din time i dag, og la oss hjelpe deg å ta vare på dine føtter med ekspertise, omsorg og dedikasjon.

Din destinasjon for velvære​

Book din behandling hos oss i dag! Hos La Bonita kan vi stolt tilby omfattende og varierte tjenester innen skjønnhetspleie, der høy kvalitet og komfort legger fundamentet for opplevelsen. Legg din neste hårklipp eller velværebehandling til La Bonita – der skjønnhet møter omsorg.

Våre behandlere

Elene

Autoristert fotterapeut

Hanne

Autoristert fotterapeut