Ønsker du å hjelpe flykninghjelpen?

Kjære alle kunder!
Som de fleste av oss har fått med oss så pågår det en krise i Europa. Vi ønsker derfor å hjelpe til der vi kan.

Flyktninghjelpen har vært til stede i Ukraina siden 2014, og har støttet mennesker som har vært berørt av konflikten øst i landet. Nå øker de innsatsen i Ukraina og i nabolandene for å gi hjelp til de menneskene som er tvunget på flukt.
Sammen med lokale partnere har flyktninghjelpen opprettet velkomstsentre der det deles ut varme måltider til hundrevis av mennesker i Lviv vest i Ukraina. I Warszawa har de etablert et transittsenter på sentralbanestasjonen, som de skal drive sammen med samarbeidspartnere.

Flyktninghjelpens team gir også informasjon og juridisk assistanse for å hjelpe mennesker på flukt med å få beskyttelse og tilgang til viktige tjenester flere steder i Ukraina, også i de østlige og vestlige regionene.

De arbeider sammen med et stort antall nasjonale partnere i Polen, Moldova og Romania, for å sikre at mennesker på flukt har et trygt sted å sove, at barna kan gå på skolen, og at familier får tilgang til eksisterende støttesystemer. De skal gi ut pengestøtte til tusenvis av mødre og fedre, slik at de kan sørge for at familiene deres har det de trenger - både inne i Ukraina og når de etter hvert blir flyktninger

De har også startet opp operasjoner til Ukraina fra nabolandene, og har så langt levert mat og annen nødhjelp langs fluktrutene. Flyktninghjelpens nødhjelpsplan tar sikte på å hjelpe 800.000 mennesker i løpet av de neste seks månedene.

Ønsker du å støtte arbeidet de gjør, så kan du gjøre det når du booker time hos oss, eller si ifra i kassen, så hjelper vi deg!
Artikkelbilde - Ønsker du å hjelpe flykninghjelpen?